Alle har fortjent lidt ekstra i juletiden

julehjaelp
zz33

December måned har banket på, og juletiden nærmer sig. Det er en speciel tid på året for de fleste, mens andre kan have brug for lidt hjælp. Og hvorfor skulle vi ikke hjælpe hinanden i juletiden? Julen er den tid på året, hvor vi alle har lidt ekstra i overskud på den ene eller den anden konto, og derfor hjælper vi altid hinanden lidt mere end resten af året. En god måde at vise omsorg på, det er at sende et flot julekort. Som du ovenikøbet kan lave selv med de rette materialer.

Julekortet til hele familien

Alle elsker at modtage et julekort, men det er ikke alle, som har ressourcerne til at lave julekort. Du kan hjælpe dine nære og kære med at lave et flot julekort. Det eneste du skal bruge er lidt pap eller karton, en håndfuld farveblyanter og måske nogle billeder printet fra familiealbummet på telefonen. Hvis I giver den ekstra meget julestads, så er det bare at fyre op for juleglimmer og skrue op for ’Last Christmas’ på anlægget.

Det kan være, du kender nogle, som ikke har samme muligheder som dig. Du kan sørge for smil hos store som små med en eftermiddag med saks og lim. Hvem ved, måske er det også lige hvad du har brug for på en kold decemberdag?

Der findes mange familier, hvor børnene ikke får de samme muligheder som mange af deres kammerater. Men det betyder ikke, at de ikke også gerne vil lave julekort til alle deres venner og bedsteforældre. Der er ingen tvivl om, at hvis du tilbyder naboens børn at lave julekort sammen med dig, så vil de sikkert juble af glæde.

Forkælelse og selvforkælelse til alle

December handler ikke nødvendigvis kun om at hjælpe andre. Det er også den tid på året, hvor de fleste måske selvforkæler sig lidt mere end normalt. Ofte er det bare en tur til frisøren inden den store julefrokost, men det kunne også være gellack negle for at få julekjolen til at stråle lidt mere. Prøv bare at forestille dig julefrokosten, hvor vedkommende ankommer i en kjole med matchende negle, enten med små julemænd eller små snemænd. Det kan også være, at du forærer et gavekort til en kær, som fortjener lidt selvforkælelse på den måde.

Måske er det i år, at familien skal være med til at sørge for, at en anden familie får en lige så god jul, som I har haft de sidste mange år. Det kan gøres på mange forskellige måder, og det er ikke altid gaverne, der er den ultimative løsning. Somme tider kan det lige så vel være en god gerning, som er med til at denne jul bliver husket mange år efterfølgende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *