At være ’frivillig’ bliver i dag set i flere sammenhænge

Hjælp
zz33

Der er altid mange forskellige ting, der bliver diskuteret, og som der bliver bragt til debat igen og igen. Det er blandt andet noget, der gør sig gældende, når det kommer til det at være frivillig, idet der her er tale om en betegnelse, der har betydning i flere sammenhænge. Det er både noget, der gør sig gældende, når det kommer til den hjælpende hånd, man yder uden beregning i for eksempel en forening, lige såvel som det også kan være den tilkendegivelse, man giver, når det kommer til blandt andet et parforhold.

Økonomi

Frivilligheden i form af gratis arbejde

Når det kommer til frivilligheden forstået i den forstand, at der er tale om en ydelse, du giver uden, at du forventer betaling for den, så er der også tale om noget, der vinder kraftigt frem. Der er mange, der i dag har behov for hjælp på den ene eller anden måde.

Derfor er der næsten altid efterspørgsel på frivillige, der er villige til at ligge nogle timer i forskellige former for foreninger og klubber, idet der her er tale om et sted, hvor der ofte bliver gjort et godt stykke arbejde hver dag, men hvor der ikke er økonomi til, at der bliver betalt for den glæde, som der kommer ud af arbejdet.

Så hvis du gerne vil have noget godt på dit CV, og du samtidig vil gøre noget godt for andre, så bør du tage et kig på de former for frivillighed, du kan yde i dit nærområde. 

Kærester

At overskride grænser

Frivillighed er dog også et emne, der kraftigt bliver diskuteret for eksempel, når det kommer til sager, hvor der er nogle, der mener, at den er blevet taget fra dem. Det er især noget, der ses i form af krænkelsessager. Og med det sagt er det således i dag også vigtigt, at vi altid får den tilkendegivelse, vi skal bruge fra andre, før vi gør noget, der eventuelt kan overskride deres grænser. Og det er noget, der gør sig gældende indenfor en lang række forskellige områder – også når det kommer til privatlivet og parforholdet.

Her er det nemlig også vigtigt, at man altid er enige om for eksempel de intime forhold, så man ikke forventer mere af hinanden, end den anden er i stand til at give. Sørg derfor altid for at tage en god snak, før I begiver jer ud på nye eventyr, som for eksempel analsex – det er ikke alle, der er til den slags.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *