Med en vedligeholdelsesfri have får du mere tid til frivilligt arbejde

zz33
Havearbejde

Det kan være svært at få tid til alt det, du gerne vil. Frivilligt arbejde er enormt givende for dig og for hele samfundet, men det kræver lidt ekstra fritid. Det kan du nemt finde frem, hvis hus og have er vedligeholdelsesfrit.  

100% vedligeholdelsesfrit bliver det nok aldrig, men du kan gøre mange ting, som vil mindske arbejdsbyrden i hjemmet. Start i haven og få plantet bunddække i alle bede, så du slipper for at fjerne ukrudt. 

Fjern ukrudt

Kom ukrudtet til livs og få en smuk have 

Den evige kamp mod ukrudt kan du vinde hurtigt og nemt. Løsningen behøver ikke kun være praktisk, det kan faktisk også være smuk og berigende for din have. Svaret på alle dine problemer er enkelt – du skal plante bunddække i dine bede. 

Bunddække er super godt til dig, der gerne vil have en dejlig have samtidig med, at du har tid til at arbejde frivilligt. Det rette bunddække vil dække den bare jord, så uønskede planter ikke kan få lov til at vokse. Du slipper dermed for at fjerne ukrudt i din bede, og du vil på den måde spare en masse timers havearbejde.   

Du kan få bunddække, som egner sig til sol eller skygge. Nogle er stedsegrønne og vil derfor pynte året rundt. Du kan også få bunddække med bær, der er lige til at spise. Bunddække behøver ikke være klassisk grønt eller fyldt med blomster. Du kan nemlig også bruge sukkulenter.

Bunddaekke sukkulent

Overskud til frivillighed   

Med en flot vedligeholdelsesfri have kan du få mere tid til afslapning. Med ro i sindet og en afslappet krop, som ikke er træt efter havearbejde, får du nemt overskud til dit frivillige arbejde. Med god samvittighed overfor hus og have kan du med et smil på læben tage afsted til din frivillige arbejdsplads. 

Dit frivillige arbejde må ikke være en belastning for dig. Det skal være noget, du får energi af, så du kan yde dit bedste. Når du kommer hjem fra arbejde, skal du nemt kunne finde ro. En smuk have kan netop give dig det pusterum, du har brug for.    

Vælger du stedsegrønt bunddække vil du altid kunne nyde synet af grønne planter. Det er beroligende for øjet og rart at kigge på. Bunddække er tilmed til at betale, så det er en billig måde at forskønne din have og gøre den mere vedligeholdelsesfri.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *