De mange fordele ved et panserglas

zz33


Smartphones er skrøbelige og det er alt andet vi ejer, der har en skærm også. Efter at vi begyndte at bruge smartphones fremfor de gammeldags telefoner som f.eks. Nokia 3310, har vi fundet ud af vigtigheden i at købe beskyttelse til vores telefoner, fordi at de nye smartphones ikke er særlig praktiske i forhold til de gamle modeller.

Undgå dyre reparationer af skærmen med et panserglas

Den store skærm på f.eks. vores smartphone og den øgede tid vi har mobiltelefonen i hånden har gjort at vi oftere oplever at skulle sende vores telefon til reparation, fordi skærmen netop har måtte mærke bagsiden af at der ikke har været beskyttelse i form af PanzerGlass.

Det er derfor vigtigt at huske at beskytte sin smartphone hurtigst efter at man har købt den, for det kan lige så godt være det første minut som dag 30 med den nye telefon, hvor du oplever at tabe den ud af hånden. Derfor ser man også mange købe et panserglas og et cover i samme omgang som der købes telefon.

Få smarte funktioner i dit panserglas

Ligesom med så mange andre ting, så udvikles der også indenfor den store verden med panserglas. Der er derfor nu mulighed for at få panserglas med flere funktioner end bare at beskytte skærmen mod ridser og hakker.

Med et panserglas fra PanzerGlass, kan du vælge om du bare vil have et helt almindeligt panserglas eller om du faktisk også ser de seje fordele der er i funktioner som f.eks. privacy filter, så du kan være privat selv i det offentlige rum. Med sådan en funktion, kan ingen læse med hen over skulderen på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *