Der findes i dag mange frivillige selskaber

Hjælpe
zz33

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er mange af os, der kan føle os ensomme til tider. Det er for eksempel noget, der ofte gør sig gældend for de lidt ældre i samfundet, der kan opleve, at deres familie får travlt med mange andre ting. Derfor kan det være en fordel for disse at finde sig en beskæftigelse, der kan være med til at bringe lidt glæde og nogle flere sociale fællesskaber ind i deres liv. Og det er for eksempel noget, der kan ske gennem frivilligheden.

At dele ud af sin hjælp til dem der behøver det 

Ensom

Der findes nemlig i dag en lang række forskellige frivillige organisationer, hvor der konstant er behov for flere hjælpende hænder, der er villige til at dele ud af deres arbejde uden at få noget for det. Der er nemlig mange, der har brug for hjælp, og os der er i stand til det bør således stå til ansvar og give det, som der er behov for. Det er vel en del af det at leve i et velfungerende samfund, hvor vi alle kan hjælpe hinanden og give en hånd med, uden at vi forventer, at det afføder noget i den anden ende? Vi gør det for andres skyld.

Blomster

Oplev hvordan dine sociale fællesskaber blomstrer

Men også lidt for vores egen, netop fordi vi kan mødes med andre og på den måde indgå i nogle sociale fællesskaber. Og det er faktisk lige meget, hvad det er for en niche, vi har en interesse inden for. Der findes nemlig forskellige organisationer og klubber inden for en lang række forskellige områder. 

Det kan for eksempel være, at du er glad for haver, det grønne og det naturlige, hvorfor du gerne vil gøre noget mere ud af at bruge dine grønne fingre – og det er også muligt for dig. Du skal bare finde den rette klub med en interesse for have, og så vil du straks opleve, hvordan die fællesskaber blomstrer.

 

Bliv motiveret til haveklubben online

Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide, så bør du tage et kig på Haveselskab.dk, som også giver dig noget mere indsigt i det at være haveglad. Du kan finde en lang række gode råd og vejledninger til, hvordan du når i mål med dine projekter i det grønne, og du kan således blive motiveret til, hvad det næste klubmøde i den frivillige organisation skal handle om. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *