Hold en fest for de frivillige i dit liv

drinks
zz33

At være frivillig er en kæmpestor indsats at gøre for sine medmennesker. Frivillighed indebærer at hjælpe andre, få gennemført spændende projekter og gøre noget af sin bedste overbevisning. Man skal dog passe godt på sig selv og sine egne behov som frivillig, så man ikke risikerer at brænde fuldstændig ud og give for meget af sig selv. Det er derfor vigtigt at støtte de frivillige mennesker i ens liv, så de kan føle, at deres indsats bliver anerkendt og værdsat. 

balloner

At være frivillig

At være frivillig kan være mange ting. Nogle mennesker er frivillige håndboldtrænere, andre handler for deres nabo, mens nogle planlægger store protester og konstant kæmper imod uretfærdigheder. Frivillighed er på den måde alt andet end egoistisk, og samtidig får mange frivillige også stor personlig glæde ud af at hjælpe andre. Lige meget hvor stor eller lille indsatsen er, så er frivilligt arbejde utrolig vigtigt, og hvis man kender frivillige mennesker, så er det vigtigt, at man anerkender dem for deres frivillige arbejde. Det er nemlig vigtigt, at man som frivillig person også modtager noget energi, så man fortsat kan give den videre til andre. 

Hjælpende hænder

Den bedste fest for din frivillige ven

En vellykket fest kræver først og fremmest planlægning og eftertænksomhed. Festens hovedperson, den frivillige, skal føle, at denne fest er ment til netop ham eller hende, og der skal være tænkt nøje over alle detaljer. Det er vigtigt, at festen personliggøres, og en rigtig god måde at gøre netop dette på, er ved at købe balloner med tryk. Balloner med tryk kan være med til at øje festlighederne og give dem prikken over I’et. Trykket kan med fordel være motiverende ord, lykønskninger eller et billede af modtageren. Lækker mad og gode drinks må heller ikke mangle, så alle gæster har det godt. Måske man også kan overveje at komme med forskellige sjove og underholdende indslag i løbet af festen, så der er nogle overraskelser med undervejs. Derudover er det vigtigt, at der er taget højde for gæstelisten, så alle den frivilliges venner og familiemedlemmer er tilstede. Det vigtigste er, at din frivillige ven føler sig fejret og elsket, så han forstår, at hans hårde, frivillige arbejde bliver set.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *