Frivillig på mange måder

Engangshandsker
zz33

At hjælpe til med egen indsats som frivillig, gør en kæmpe forskel i det store hele. Det bidrager ydermere til en god samvittighed og den gerning, du gør, får kæden til at køre rundt. Som frivillig kan man medvirke i alt fra store arrangementer, der er nonprofit, til at gøre rent hos din gamle mormor.  Hvis der er snak om rengøring, kan du passede købe nitril engangshandsker til billige penge, så du kan tage lidt ekstra fat, hvor støvet har sat sig. 

Frivillig

Frivillig hjælper i udsatte familier

Som frivillig kan man gøre underværker for især udsatte familier. Man kan tilknytte sig organisationer som fx røde kors, der derefter leder en videre og man bliver sat op med en familie (hvis det er det, man ønsker) man skal hjælpe. Det kan eksempelvis være en børnefamilie, der er udsat grundet økonomiske forhold eller diverse sundhedsproblemer. Som frivillig medvirker man, når familier møder andre familier, der også har det svært, og sammen bliver der lavet mad, der bliver taget på udflugt eller man laver sjove aktiviteter, der styrker fællesskabet og samhørighedsfølelsen. Man kan dertil støtte børnene med lektierne, og man kan hjælpe forældrene med at handle ind. 

Frivillig på asylcentre

Ligeså vel som integrerede familier i Danmark kan have brug for stabilitet og tryghed, kan de mennesker, der er flygtet til Danmark og nu befinder sig på et asylcenter have brug for det samme. Derfor kan man også overveje at blive frivillig på et center, hvor man kan hjælpe til på forskellige måder. Man kan bare være en tryghed i sig selv, lege med børnene og lave sjove aktiviteter, for alene det gør en verden til forskel for de små børn, der om nogen har brug for dette engagement fra et andet menneske. 

Genbrug

Frivillig i genbrugsbutik 

Hvis man måske har brug for noget mere konkret og ligetil, kan man blive frivillig i en genbrug velvidende, at den indsats, man lægger i det, går til et godt formål. Dette behøver såmænd kun være nogle timer om ugen. Den tid, man bruger i butikken virker som en hvilken som helst anden butik, hvor man sælger nogle varer, som folk kommer ind og køber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *