Gør noget godt for div CV – lav frivilligt arbejde

CV
zz33

Det er ikke nogen hemmelighed – desværre. Men der er i dag mange, der har svært ved at finde sig et godt job. Derfor er der flere, der går rundt i en desperat situation, hvor de ikke har en økonomi, der er stærk nok til at få en normal hverdag til at hænge sammen, en følelse af ikke at være god nok og dermed også en stresset situation, hvor man ved, at det hele kan tippe over på den forkerte side, hvis ikke snart der kommer styr på et godt betalt job. Og det er netop derfor, det handler om at gøre lidt ekstra for at have en CV, der er uimodståeligt.

Skil dig ud med dine kompetencer eller dit gå-på-mod
Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide? Så er der flere ting, som du kan vælge at fokusere på. For det første handler det om, at du bør vinkle dit CV de arbejdspladser, du søger hen mod. På den måde vil du altid føles som den rette kandidat, og der er for en arbejdsgiver ikke noget værre end et CV, der bare er standard og ligner alle andres. Du skal derfor på en ene eller den anden måde skille dig ud for eksempel med dine kompetencer eller din gå-på-mod.

Arbejde

Du kan stå stærkere ved at gøre den ekstra indsats 

Og hvis ikke du har nogle kompetencer, der kan sørge for, at du skiller dig ud, kan du overveje at bruge noget af din ledige periode på at enten efter- eller videreuddanne dig selv. Du kan også blot tage nogle kurser, der gør, at du kommer til at stå stærkere i forhold til de mange andre, som du konkurrerer mod om det gode job. Det kan for eksempel være kurser i IT, som i dag er noget, der skal bruges alle steder, det kan være i kommunikation, som altid er en styrke at have, eller det kan være i ledelse, hvis du har ambitioner om at ligge i front.

Frivillig

Derfor er det en fordel at komme i gang med frivilligt arbejde 

Hvis det ikke er noget for dig, så bør du tage et kig på den gå-på-mod, du kan føje til dit CV. Her er der for eksempel tale om de gode initiativer, som du kan vise udadtil, hvis du vælger at gøre noget arbejde frivilligt. Det kan for eksempel være en forening, som du vælger at engagere dig i og på den måde ligge flere timers gratis arbejde i for på den måde at gøre noget godt for andre. Det kan være, at du hjælper til ved nogle gode arrangementer, eller det kan være, at du selv stabler nogle initiativer på benene, som der er andre, der vil nyde godt af.

Det er gå-på-mod, og det viser, at du altid er klar til at gøre den ekstra indsats, hvilket lige præcis er det, som der er mange arbejdsgivere, der leder efter. Så derfor bør du komme i gang med frivilligt arbejde og på den måde styrke dit CV markant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *