Lad medarbejderen vælge sin egen gave

Kvinde sidder og pakker gave op
zz33

Jul er en højtid, som mange ser frem til. Nogle ser frem til at være sammen med familien, hvor andre ser frem til at spise god mad. Men der er også dem, der elsker at få og give gaver. Men det kan være en udfordring at finde en god gave, hvis man ikke kender folk så godt. Og hvis man står for at finde julegaver til sine medarbejdere, kan det være svært at finde noget, som alle kan bruge. Man kan altid give et gavekort, men hvis man vil være sikker på at alle får noget, de kan lide, kan du lade dem vælge selv.

Julepynt og gave

Lidt for enhver smag

Som chef vil man gerne rose sine medarbejdere en gang i mellem. En firmajulegave er en ret normal ting i Danmark, så det er en god og nem måde at belønne dem på. Men forskellige mennesker har selvfølgelig forskellige ting, de kan bruge og vil blive glade for, og det gør det svært at købe gaver. Man kan ofte købe en gavekurv eller et gavekort, men det kan blive generisk og alligevel er det ikke sikkert, at alle kan få glæde af det.
Men enkelte hjemmesider udbyder at man kan vælge et beløb, som medarbejderen kan købe gave for. Der er mange muligheder indenfor forskellige kategorier, og der er som regel noget, alle kan bruge. Vælg selv firmajulegave ved at følge linket, og bestil en pakke i dag.
Man får dermed et login til hver medarbejder, hvor de så kan shoppe for det beløb, de har tilgængeligt. Men der er heldigvis mange muligheder, alt efter hvad man ønsker sig.

computer med vase

Til bolig, hverdag og alt andet

Man kan som regel finde noget, man kan bruge, selvom det er noget, man ikke vidste, man manglede. På den måde er det lidt som at shoppe efter sin egen gave, på samme måde som man ville browse rundt på hjemmesider og købe noget. Alt efter beløbet kan man købe forskellige ting. Det kan være man kan finde en flot vase til spisebordet eller en sportstaske, til når man skal ned og træne. Men hvis man er mere til at arbejde med værktøj, og man har fået det beløb til rådighed, kan man også købe forskellige ting til det.
Hvis man har svært ved at vælge, kan man med fordel vælge en gavekurv, så man får lidt godt til ganen og nogle gode snacks.
Så forkæl dine medarbejdere ved at lade dem vælge selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *