Dette burde du gøre, hvis du gerne vil holde en fantastisk polterabend for den eventyrlystne ven

Hold en fantastisk polterabend for din ven, der snart skal giftes
zz33

Når man skal giftes, følger der selvfølgelig en polterabend med. Når man tænker på en polterabend, så forbinder man den med en aften fyldt med sjov, grin og gode minder. Hvis du står i den situation, at en du kender snart skal giftes med sin udkårne, så er du måske en af dem, der står for at holde en polterabend. Der findes utroligt mange ting, man kan finde på for at holde en god aften for sin ven, men hvad med at tage et ekstra skridt og gøre aftenen helt fantastisk? Hvis du gerne vil give din ven en aften, han eller hun sent vil glemme og vil huske tilbage på med et smil på læben, så burde du overveje at leje et escape room.

Lej et escape room

Samarbejde er essentielt for at kunne klare spillet

Med et escape room kommer I til at samarbejde som et hold for at kunne klare opgaver, så I kan komme ud af forskellige rum, inden tiden er gået. Der findes mange escape rooms med forskellige temaer og sværhedsgrader. Hvis I godt kan lide science fiction genren og at få pulsen og adrenalinen op, og I samtidig gerne vil have det tæt på jer, så burde I vælge dette escape room som aftenens tema til polterabend København.

I er klodens sidste håb

Dette escape room handler om, at I er menneskehedens sidste håb, da der er udbrudt en dødelig virus, som I er nødt til at finde kuren til. Spillet består af en masse forskellige og tematiserede opgaver og gåder, som I som hold skal tænke ud af boksen på for at løse. Opgaverne er meget varierende, så det bliver aldrig kedeligt at spille! 

Transportabelt escape room

Det smarte ved at vælge at leje fra denne side er, at spillet er transportabelt, hvilket betyder, at det kan opstilles overalt. I kan vælge selv stille et lokale til rådighed, eller I kan få hjælp af firmaet til at få lejet et rum. Der kan spille rigtig mange personer ad gangen, faktisk helt op til 120 personer, fordi der er så mange forskellige rum med i spillet. Så er du ikke begrænset til kun at invitere et par stykker til polterabenden!

Meget mere end en æske papirlapper

Dette escape room er meget mere end bare en æske med et par gåder på et stykke papir, I skal løse. Der er stadig en masse gåder med, som I skal løse, men derudover er der møbler, tv-skærme, effekter og såkaldte gamemastere, så I får den fulde oplevelse og kan leve jer helt ind i det.

Lev jer ind i historien som videnskabsmænd, der skal redde kloden fra en virus

Er du blevet interesseret?

Er du blevet interesseret i at se flere informationer om dette escape room? Prøv at tage et kig på siden, så du kan få mere at vide og finde ud af, hvordan du kontakter firmaet. Det kan garanteres, at I nok skal få en sjov aften, hvis I lejer dette escape room!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *