Sjove ideer til dit næste frivilligarrangement

Gamling i vegas
zz33

Den største glæde ved at være frivillig er naturligvis at hjælpe andre, som har brug for det. Herudover er det sociale også en skøn bonus, og det kan I især dyrke, når I holder arrangementer, hvor alle de frivillige mødes og taler med hinanden. 

Hvis det snart er ved at være tid til sådan et, er det værd at overveje, hvad I skal lave. Det er altid sjovt at prøve noget nyt, og måske er I efterhånden trætte af at køre det samme gamle program igen og igen. 

Derfor får du her to forslag til, hvordan du kan gøre det næste frivilligarrangement lidt sjovere.  

pokerchips

Tag på tur til et nyt sted

Der er masser af fede steder i Danmark, som venter på at blive udforsket. Derfor er det oplagt, at I tager på en udflugt, hvor I kommer ud og oplever landet sammen. Det kan gøres på mange forskellige måder og i mange forskellige prisklasser. 

Hvis I for eksempel tager i en forlystelsespark, på et museum eller i en zoologisk have, skal I huske at medregne, at det nok kommer til at koste lidt mere end jeres sædvanlige arrangementer. Det kan sagtens være pengene værd, for det er bare fedt at komme ud og prøve noget spændende sammen.

Hvis I gerne vil gøre det lidt billigere, kan I også tage ud i naturen. Der er mange skjulte perler, og hvis vejret er godt, er det fantastisk at se noget andet end storbyens beton. I kan eventuelt overnatte i det fri og få en hel overlevelsestur ud af det. Den slags er også med til at styrke sammenholdet, og det er jo en rigtig god tid i en frivilligorganisation.

gambling

Hold en temafest

Temafester kan være rigtig sjove, så længe I finder på et godt tema. Det kunne for eksempel være et fokus på at gøre tingene stille og roligt uden at stresse over nutidens kvaler. Især maden kan være med til at understrege, hvad det er for en fest, I holder. Servér eventuelt lækre retter fra rygeovne, som trækker tankerne mod ældre tider og et liv uden stress og jag.

I kan selvfølgelig også gå helt den anden vej og holde en fest, der relaterer til noget superfestligt. Klæd jer ud, pynt op og giv den gas med sjove drinks i forskellige farver. Uanset hvilket tema, I er til, skal det nok blive godt. Folk elsker temafester, især når det handler om at komme tættere på hinanden. Det er bare en rigtig god isbryder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *