Vil du gerne gøre noget godt for andre uden at modtage betaling for det?

Betaling
zz33

Der er mange af os, der kan have en fornemmelse af, at vi burde gøre noget mere og på den måde være bedre til at glæde andre. Der er så mange af os, der har en overflod af overskud, og når vi ikke selv kan bruge den, kan vi lige så godt dele ud af den. Og det er netop derfor, at der i dag findes så mange gode initiativer når det kommer til frivillighed. Det er nemlig en måde, hvor du med dit gode hjerte viser andre, at du gerne vil give ud af din egen tid og din egen godhed, uden at du har behov for at få noget igen.

Frivillighed

Del ud af dit overskud uden at få andet end et smil og en god oplevelse ud af det 

Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide? Og vil du virkelig gerne gøre noget godt for andre, der for eksempel ikke har lige så gode muligheder i hverdagen, som du selv har, ikke er så godt stillet økonomisk eller måske bare ikke har de penge, der er behov for, for at det er muligt at stable et stort og godt arrangement på benene? Så er det måske lige præcis der, du bør ligge dine ekstra kræfter, så de ikke blot bliver spildte.

Der er mange, der vil tage mod dine ekstra hænder og kræfter med åbne arme 

Og der findes nemlig en lang række foreninger, der vil tage mod dig med åbne arme. Over alt mangler der hænder, der er villige til at tage fat eller blot give et kram, uden at der forventes meget andet end et smil og en god oplevelse i bytte. Mange af os har nemlig fået en ide om, at vi vil have noget for alt, hvad vi gør, og på den måde er der meget, der i dag handler om penge og arbejde. Det er et aspekt vi skal væk fra igen – for nogle gange er det betaling nok bare at vide, at man har gjort noget, som der har været med til at bringe stor glæde – også selvom det bare er hos en enkelt person. 

Glæde

Har du selv en ide til at gøre noget mere for frivilligheden?

Det kan også være, at du har flere ideer og gerne vil gøre dem til virkelighed. Det kan for eksempel være, at du gerne vil stable dit eget arrangement på benene, der blandt andet kan samle ind til et godt formål. Det kan være til diverse organisationer, som hver dag gør et stort stykke arbejde, men hver dag også lider under, at de ikke har nok ressourcer i form af penge til at nå helt i mål. Eller det kan være, at du bare gerne vil skabe en god oplevelse, som for nogle også er lige præcis det, der er behov for i en hverdag, hvor det måske ikke er helt så naturligt at være social. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *